خۆڕاگری: شیرزاد بالایی و فردین فولادی، دو جوان اهل شاباد، در جریان اعتراضات، توسط نیروهای مسلح رژیم ایران با شلیک مستقیم جان خود را از دست دادند.
بر اساس گزارش وبسایت خبری انجمن زندانیان سیاسی شرق کوردستان «خۆڕاگری»، روز پنجشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۴ (۸ ژانویه ۲۰۲۶)، شیرزاد بالایی و فردین فولادی، که هر دو اهل شهر شاباد از توابع استان کرمانشاه بودند، بر اثر شلیک مستقیم گلوله جنگی نیروهای سرکوبگر رژیم ایران در جریان اعتراضات مردمی این شهر جان باختند.
خانواده و بستگان این دو شهروند، با وجود فشار و تهدید نهادهای سرکوبگر رژیم، اجازه ندادند که پیکرها به دست نیروهای حکومتی بیفتد و مراسم خاکسپاری را به صورت مستقل و تحت مدیریت خود برگزار کردند. همچنین با احتساب این دو مورد، شمار شهروندانی که در جریان اعتراضات شاباد جان خود را از دست دادهاند به چهار نفر رسیده است که پیشتر وبسایت خورگری خبر جان باختن دو شهروند دیگر را منتشر کرده بود.

Be the first to comment