خۆڕاگری: در ادامه موج بازداشت شهروندان، سه شهروند به نامهای کامیاب کریمی، سامان شیخی و ابوالفضل رشیدی توسط نیروهای حکومتی بازداشت شدهاند.
روز سهشنبه ۲۸ بهمنماه ۱۴۰۴ (۱۷ فوریه ۲۰۲۶)، وبسایت خبری انجمن زندانیان سیاسی شرق کردستان “خۆڕاگری”، در گزارشی بر تداوم بازداشت شهروندان کورد توسط نیروهای سرکوبگر رژیم ایران تأکید کرد، طبق این گزارش، “کامیاب کریمی”، شهروند اهل مریوان که از اوایل دیماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است، با گذشت بیش از یک ماه، همچنان هیچ اطلاعی از سرنوشت وی در دسترس نیست.
همچنین، روز دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ (۱۶ فوریه ۲۰۲۶)، یک نوجوان ۱۷ ساله اهل شهرستان ملکشاهی در استان ایلام به نام “سامان شیخی”، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است. در موردی مشابه در شهرستان درهشهر نیز روز یکشنبه ۲۶ بهمنماه، جوانی ۲۰ ساله به نام “ابوالفضل رشیدی” بازداشت شده و سرنوشت وی در هالهای از ابهام قرار دارد.
تا لحظه تنظیم این خبر، دلایل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه این سه شهروند اعلام نشده است. همچنین پیگیریهای خانوادههای آنان جهت اطلاع از وضعیت سلامت و محل نگهداری فرزندانشان تاکنون بینتیجه مانده است.

Be the first to comment