‌ جان باختن ۱۰ شهروند کرد با شلیک مستقیم نیروهای سرکوبگر رژیم

خۆڕاگری: در شهرهای کرمانشاه، سروآباد، سلماس، سقز، ایوان و تهران، ده شهروند کرد با شلیک مستقیم نیروهای سرکوبگر رژیم جان باختند.
روز دوشنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۴ خورشیدی “۱۲ ژانویه ۲۰۲۶ میلادی”، وب‌سایت خبری انجمن زندانیان سیاسی کوردستان ایران در گزارشی اعلام کرد: در جریان اعتراضات مردمی چند روز گذشته، دست‌کم ده شهروند کرد اهل شهرهای سروآباد، سلماس، سقز و ایوان در شهرهای کرمانشاه و تهران با شلیک مستقیم نیروهای مسلح حکومت جمهوری اسلامی ایران جان خود را از دست داده‌اند.
در شهر کرمانشاه و به‌ویژه در منطقه “دره‌دریژ”، دو شهروند اهل پاوه که ساکن کرمانشاه بودند، در جریان اعتراضات هدف قرار گرفتند. نوید صالحی، پرستار بیمارستان طالقانی که اهل روستای “مزیدی” بود، به همراه بیات سبحانی، اهل روستای “شمشیر”، با شلیک مستقیم نیروهای سرکوبگر سپاه تروریستی پاسداران رژیم جان باختند. علاوه بر این دو نفر، سه جوان دیگر به نام‌های سجاد فیضی، محمد جعفری و عرفان جامه‌شورانی در روزهای پیشین اعتراضات کرمانشاه با شلیک سپاه تروریستی پاسداران کشته شدند.
در شهر تهران نیز پنج شهروند کرد در اعتراضات عصر پنجشنبه ۱۸ دی (۸ ژانویه ۲۰۲۶) جان باختند که یکی از قربانیان نوجوانی ۱۷ ساله به نام علیرضا سیدی، اهل آبدانان ایلام است. پیکر نامبرده روز یکشنبه در زادگاهش با حضور جمعیت زیادی به خاک سپرده شد که در آنجا نیز نیروهای سرکوبگر رژیم به سمت شرکت‌کنندگان تیراندازی کرده و شماری از شهروندان را زخمی کردند.
همچنین در ادامه کشتارهای رژیم، شهروند دیگری اهل سروآباد و ساکن قلعه حسن‌خان تهران به نام سلام میرانی، با شلیک مستقیم نیروهای سرکوبگر رژیم جان باخت. ابراهیم احمدپوریان، شهروند اهل روستای شیخله سقز و ساکن تهران با شلیک نیروهای سرکوبگر رژیم جان باخت و همچنین محمد زمانی، شهروند اهل ایوان از توابع استان ایلام نیز به همین صورت با شلیک مستقیم نیروهای اشغالگر رژیم ایران جان خود را از دست داد.
شایان ذکر است که برهان سیدی، شهروند اهل شهر سلماس که برای کارگری به شهر تهران رفته بود، در آنجا توسط نیروهای مسلح رژیم ایران مستقیماً هدف گلوله قرار گرفت و در نتیجه جان باخت. همچنین نیروهای سرکوبگر رژیم آشکارا از سلاح جنگی علیه مردم غیرنظامی استفاده می‌کنند و ویدیوهای منتشر شده از سردخانه “کهریزک” نشان می‌دهد که شمار کشته‌شدگان آنقدر زیاد است که اجساد در سوله‌های بیرون سردخانه قرار داده شده‌اند و خانواده‌ها در میان اجساد به دنبال عزیزانشان می‌گردند؛ این امر نشان‌دهنده ابعاد گسترده سرکوب در روزهای گذشته است.