بازداشت یک پدر و پسر اهل سنندج توسط اطلاعات سپاه پاسداران رژیم

خۆڕاگری: عادل و آکو یوسف‌نژاد، پدر و پسر اهل سنندج، توسط نیروهای سرکوبگر اطلاعات رژیم ایران بدون هیچ‌گونه حکم قضایی و قانونی بازداشت شده‌اند.

بر اساس گزارش وب‌سایت خبری انجمن زندانیان سیاسی شرق کردستان «خۆڕاگری»، روز دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ خورشیدی «۲۲ دسامبر ۲۰۲۵ میلادی»، عادل یوسف‌نژاد و فرزندش آکو یوسف‌نژاد، شهروندان اهل سنندج و همچنین پدر و برادر چیاکو، فعال محیط زیستی که به دلیل خاموش کردن آتش جنگل‌های آبیدر سنندج جان باخت، توسط اداره اطلاعات سپاه تروریستی پاسداران رژیم ایران احضار و همان‌جا بلافاصله بازداشت شدند.

این پدر و پسر پس از بازداشت تا لحظه تنظیم این خبر، هیچ‌گونه اطلاع دقیق و درستی در خصوص دلیل بازداشت، اتهامات وارده و سرنوشتشان در دسترس نیست و همچنین تلاش‌ها و پیگیری‌های خانواده‌شان بی‌نتیجه مانده و اطلاعات سپاه تروریستی پاسداران نیز در این باره هیچ اطلاعاتی به این خانواده نداده است.