صدور حکم زندان برای دو شهروند اهل پیرانشهر از سوی رژیم

خۆڕاگری: رحمان حسینی و احمد مام‌شریفی، دو شهروند اهل پیرانشهر، از سوی دستگاه قضایی رژیم مجموعاً به ۶ سال و ۶ ماه حبس محکوم شدند.

بر اساس گزارش وب‌سایت خبری انجمن زندانیان سیاسی شرق کردستان “خۆڕاگری”، روز پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴ خورشیدی، سید رحمان حسینی، شهروند اهل پیرانشهر، از سوی دادگاه انقلاب رژیم ایران به اتهام “تبلیغ علیه نظام” به ۳ سال و ۶ ماه حبس و احمد مام‌شریفی، شهروند اهل همان شهر، از سوی دادگاه انقلاب اسلامی رژیم ایران به اتهام “تبلیغ علیه نظام” به ۳ سال حبس محکوم شده است.

این دو شهروند روز جمعه ۳۰ خرداد سال جاری، توسط نیروهای سرکوبگر رژیم اسلامی ایران بدون هیچ‌گونه مدرک قضایی و قانونی و به شیوه‌ای وحشیانه بازداشت شدند و تا زمان صدور احکامشان در بازداشت به سر می‌بردند و در این مدت از حق دسترسی به وکیل و ملاقات با خانواده‌هایشان محروم بوده‌اند.