یەک شهروند اهل اقلیم کردستان بیش از ٣ماه است توسط ڕژیم ایران بازداشت شدەاست

خۆڕاگری: عدنان توفیق، شهروندە اهل اقلیم کردستان در مدت جنگ ١٢روزه بین ایران و اسرائیل، بازداشت شده و تاکنون در سکوت خبری به صورت بلاتکلیف در زندان مرکزی سنندج نگهداری می‌شود.

دوشنبە ١٤مهر ١٤٠٤ انجمن زندانیان سیاسی شرق کردستان اعلام کرد کە عدنان توفیق، شهروند اهل اقلیم کردستان بیش از سه ماه است کە در ایران توسط نهادهای سرکوبگر رژیم اسلامی ایران بازداشت شدە و  با بلاتکلیفی در بازداشت سپری کرده و هم‌اکنون با شرایط حقوقی مبهمی در زندان مرکزی سنندج به سر می‌برد.

نامبردە در حالی که به ایران سفر کرده بود در روزهای درگیری نظامی میان رژیم جمهوری اسلامی ایران و ارتش اسرائیل، توسط نیروهای سازمان اطلاعات سپاه تروریستی پاسداران بازداشت شده بود و در تمامی این مدت از حقوق ابتدایی خود به طور کامل محروم بوده و در شرایطی نامعلومی در بازداشت نگهداری شده است.