خۆڕاگری: هیمن حسینی، شهروند اهل سقز، بیش از ۱۵ روز است که توسط نهادهای سرکوبگر رژیم ایران بازداشت شده و سرنوشت او در هالهای از ابهام قرار دارد.
روز پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ (۳۰ آوریل ۲۰۲۶)، وبسایت خبری انجمن زندانیان سیاسی شرق کوردستان “خۆڕاگری” اعلام کرد: ۱۷ روز است که هیمن حسینی، زندانی سیاسی سابق کورد و شهروند اهل سقز، توسط نهادهای سرکوبگر رژیم احضار و بلافاصله پس از مراجعه بازداشت شده و تاکنون خبری از سرنوشت وی در دست نیست.
نامبرده روز سهشنبه ۲۵ فروردینماه سال جاری، توسط اداره اطلاعات رژیم احضار و همانجا بازداشت شد. با گذشت بیش از ۱۵ روز از زمان بازداشت، هنوز هیچ اطلاعات دقیق و موثقی از علت بازداشت، محل نگهداری و سرنوشت وی در دسترس نیست و پیگیریهای خانوادهاش نیز بینتیجه مانده است.
شایان ذکر است که هیمن حسینی از فعالان شناختهشده منطقه است و پیشتر نیز چندین بار به دلیل فعالیتهای مدنی و سیاسی خود با بازجویی و بازداشت مواجه شده بود. او تنها مدت کوتاهی پیش از بازداشت مجدد، پس از سپری کردن دورهای از حبس در زندان مرکزی سقز آزاد شده بود، اما دوباره توسط نیروهای سرکوبگر رژیم بازداشت شد.

Be the first to comment