بازداشت یک دانشجوی اهل پیرانشهر توسط نیروهای سرکوبگر رژیم

خۆڕاگری: یک دانشجوی اهل پیرانشهر به نام «ایمان چشته» توسط نیروهای سرکوبگر رژیم ایران به شیوه‌ای وحشیانه در سه راهی دارلک مهاباد بازداشت شد.

بر اساس اخبار وب‌سایت انجمن زندانیان سیاسی شرق کوردستان «خۆڕاگری»، روز یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ خورشیدی «۴ ژانویه ۲۰۲۶ میلادی»، ایمان چشته، دانشجوی رشته حقوق و شهروند اهل پیرانشهر، توسط نیروهای سرکوبگر رژیم ایران در سه راهی «دارلک» از توابع شهر مهاباد به شیوه‌ای وحشیانه و بدون ارائه هیچ حکمی بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شد.

سرکوبگران رژیم علاوه بر بازداشت نامبرده با اعمال خشونت، به منزل او نیز یورش بردند و منزل را به طور کامل تفتیش کردند که در نتیجه لوازم شخصی وی را ضبط نمودند. وی پس از بازداشت به مکانی نامعلوم منتقل شده و تاکنون هیچ اطلاع دقیق و درستی از دلیل بازداشت، محل نگهداری و سرنوشت او در دسترس نیست.